ECG PH 6520


1990 Kč

Neodolatelný produkt ECG PH 6520 od výrobce ECG u nás najdete téměř zadarmo za 1990 Kč.

  • Výrobce/Značka:
    ECG
  • EAN: 8592131306363
Tato metoda je charakteristická dlouhou dobou vaření při nízkých teplotách, proto se zjednodušeně nazývá pomalé vaření. Hlavní výhodou pomalého vaření je, že si potraviny uchovávají své aroma a chuť. Díky této úpravě bude chuť přidaných bylinek a koření výraznější a maso jemnější. Další nespornou výhodou je, že se připravovaný pokrm nedá prakticky připálit. Pomalé vaření v hrnci s vnitřní keramickou nádobou zaručuje perfektní a rovnoměrnou tepelnou úpravu zejména celých kusů masa a také drůbeže vcelku, tedy kachny, husy a další. Oblíbená jsou také jídla tzv. vše v jednom hrnci, kdy se celý pokrm vaří dohromady, což ušetří čas strávený přípravou jídla. Komfort vaření ve “Slow Cooker„ hrnci Vnitřní keramický hrnec se ohřívá rovnoměrně a perfektně rozděluje teplo kolem vařeného pokrmu. Keramický hrnec lze rovněž samostatně použít na gratinování a zapékání v troubě a také v něm můžete pokrm přímo servírovat na stůl. Na ovládacím panelu lze nastavit provozní teplotu ve třech stupních – vysoká, nízká nebo udržování v teple. Dále lze nastavit dobu přípravy pokrmu. Přednastavena je 12hodinová fáze vaření, po jejímž uplynutí se pomalý hrnec automaticky přepne na režim udržení v teple na 6 hodin. Stisknutím tlačítka lze naprogramovat v 30 minutových krocích i vlastní časy vaření v rozmezí od 30 minut až do 12 hodin. Na šetrné vaření, dušení a pečení Vaření bez připálení a potřeby stálého míchání Objem vnitřní nádoby 6,5 l 3 provozní režimy / 2 úrovně teploty: low, high, keep warm Čas vaření lze nastavit v rozmezí od 30 minut až do 12 hodin. Elektronický ovládací panel s LED displejem Vyjímatelná vnitřní keramická nádoba 6,5 l Žáruvzdorná skleněná poklice s tepelně izolovaným madlem z odolného plastu Nerezové provedení vnějšího pláště hrnce Max objem: 6,5 l Jmenovité napětí: 220–240 V~ 50/60 Hz Jmenovitý příkon: 320 W Rozměry: 41,5 x 27,5 x 30 cm (Š x V x H) Hlavní výhody “pomalého” vaření.